7-9 June 2024
Beyond All Limits

Our partners

Our partners are the lifeblood of SubZero E-Games – they are the architects of an unforgettable experience.

Main partners

Swedbank

Vi på Swedbank är stolta huvudsponsorer till SubZero E-Games. Genom vårt samarbete ges vi möjlighet att utbilda fler ungdomar i pengar och sparande, samt inspirera till att ta ansvar över sin ekonomi redan i tidig ålder. Tillsammans kan vi vara med och skapa förutsättningar för ett samhälle som är ekonomiskt sunt och hållbart!

 

Läs mer om våra kostnadsfria föreläsningar för skolor och föreningar nedan.

GlobalConnect

SubZero och arrangörerna bakom tog kontakt med oss och presenterade eventet. Vi ser väldigt positivt på att man arrangerar event av denna form för Östersunds ungdomar och att det skapar möjlighet att ungdomar träffar nya vänner med gemensamt intresse. Eventet sätter verkligen Östersund på kartan för denna typ av event och vi ser verkligen fram emot att se hur utslaget kommer bli och att eventet varje år kommer locka allt fler och fler spelare och givetvis bidra till Östersunds utveckling som aktivitets stad.

Ár

För oss kändes det självklart att bli en del av satsningen SubZero E-Games när vi fick frågan. Vi är det norrländska varumärket för funktions och energidryck från Åre och Jämtland är vår hemmaplan. Vi vill ta e-sporten med storm och vad kan vara bättre än att göra det tillsammans med andra Jämtar och passionerade gamers!

Sörlin Event & Profil

En central del av vår vision och ambition är att aktivt delta i evenemang och arrangemang som positivt påverkar vår region. Vi är stolta över att vara en engagerad partner till SubZero E-Games i Östersund. Genom detta partnerskap strävar vi efter att bidra till och stödja evenemang som berikar gemenskapen och skapar positiva erfarenheter för invånarna i vår region.

Jämtkraft
Daus tryckeri
Östersunds Kommun
Phoenix Blue
Allied Gaming

Local partners

Hotell Östersund
Clarion Hotel Grand Östersund
Grizzly Graphics
Bilbolaget

Powerful partnerships fuel the SubZero experience

At SubZero E-Games, we believe in the power of collaboration, where gamers and partners come together to create something extraordinary. Join us in this electrifying journey, where every area sparks new adventures and elevates the esport world to greater heights!

Become our partner

Are you interested to become a partner? Feel free to reach out to us through the contact form down below and we’ll get back to you!